HÍREK, INFÓK BEN BARNESRŐL Ben Barnes alias Caspian herceg    (2008. 08. 25.)

--Nagy fantasy-rajongó vagy?

Mindig is szerettem a kitalált világokat, a Narnia pedig gyerekkorom egyik kedves meséje volt. Örülök, hogy szerepelhetek a moziban!

--Melyik volt a forgatás legnehezebb része?

A kardpárbajok. Csak hadonásztam a kardommal és megpróbáltam nem leverni a méregdrága kamerákat.

--Ez az első főszereped. Felkészültél már arra, hogy hamarosan sztárrá válsz?

Egyáltalán nem. Igazából már a Csillagpor-beli szereplésemtől is sokan ezt várták, de nem történt semmi. Na, majd most...

--És mi lesz a csajokkal? Szerinted többen próbálnak majd megközelíteni?

Ha így történne, biztosan elviselném valahogy.

--Igaz, hogy a következő Narnia-filmben is szerepelni fogsz?

Igen! A tervek szerint 2010-ben kerüld majd a mozikba a 3. rész. Én tutira benne leszek.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cool boy Ben Barnes a kis herceg    (2008. 08. 27.)

--Mi volt az első reakciód, amikor kiderült: te játszod Caspiant?

Majd kiugrottam a bőrömből--ugyanakkor hihetetlenül beparáztam, mert éreztem, hogy most mindent be kell dobnom, ha bizonyítani akarok. Baklövéseknek, banánhéjon való elcsúszásnak nem volt helye.

--Izgulós típus vagy?

Inkább úgy mondanám, hogy nagyon fel tudom pörgetni magam. Amikor kiderült, hogy enyém a szerep, rögtön szóltam a menedzseremnek, hogy erre rá kell gyúrni úgyhogy elutaztam Új-Zélandra ahol két és fél hónapot edzettem. Lovagolni tanultam és kaszkadőröktől lestem el néhány fogást. Kemény volt, de úgy érzem megérte!

--Azért nem voltál teljesen zöldfülű, hiszen a Csillagpor című filmen kívül játszottál színházi darabokban is. Biztosan népszerű voltál a lányoknál...

Nem panaszkodom, bár szerintem a színészpalánták korántsem annyira népszerűek, mint a zenészkölykök. Lehet, hogy nagyobb sikerem lett volna, ha inkább rocksztárnak állok, de mindegy. Nekem így is tökéletes.

--Lett volna hozzá kedved?

Miért is ne? Minden érdekel, ami művészet, amiben kiélhetem a kreativitásomat...

--...és amivel csajozhatsz...

Jó, tényleg benne van a pakliban ez is, bár nem vagyok valami nagy szoknyavadász.

--Milyen típus jön be?

Hazudnék ha azt állítanám, hogy csak a belső értékek számítanak. Igenis fontos a külső, bárki bármit mond--de pozitív kisugárzás nélkül bármilyen gyönyörű is legyen valaki, esélye sincs nálam!

--Létezik olyan, hogy "tökéletes nő"?

Nem hinném. Mint ahogy abban sem hiszek, hogy mindenki számára csak egy "igazi" létezik. Arról nem is beszélve, hogy mindenki változik és lehet, hogy akiről tavaly még azt gondoltam, hogy vele fogom leélni az életemet, az ma már hidegen hagy.

--Van ilyen?

Nincs, csak példaként említettem. Tudom, hogy a legtöbb híresség ezzel a dumával jön, de nekem most tényleg nem fér bele egy szerelem...

Oldalmenü
Szavazás
Milyen eddig a honlapom?
Nem tetszik.
Elmegy, de csinálhattál volna jobbat is.
Átlagos.
Egész türhető
Nagyon profi.
Naptár