Az évek alatt csak a kiadás sorrendje, és a külső változott, de a tartalom ugyanaz maradt. Először nézzük meg, hogy néz ki a nagyszerü regény az új külsejében, és hogy a régiben.

Napjainkban:

Kiadó M&C Kft

Narnia krónikái: A varázsló unokaőccse

A Narnia krónikáinak első része. Narnia az a hely ahol megszólalnak az állatok, vagy a legváratlanabb pillanatban egy boszorkány karjai közé kerülsz, ahol a jóakaratból egy új világ születik.

 

 

 

Narnia krónikái:Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Narnia a gonosz Fehér boszorkány uralma alatt áll. Örök tél uralkodik a birodalmoban, de karácsony nincs soha. Az ország egyetlen reménye egy régi legenda, miszerint Ádám és Éva négy gyeremeke eljön és felszabadítja őket a gonosz uralom alól.

 

 

Narnia krónikái: A ló és kis gazdája

Narnia, ahol egyes lovak emberi nyelven beszélnek, ahol az árulás ellenére a sors beteljesül... Két mindenre
elszánt szökevény találkozik,s egyesítik eroiket. Eleinte ugyan csak zord és kiszolgáltatott életük elol menekülnek, ám  hamarosan egy szörnyu viadal kellos közepén találják magukat. Ez a csata dönti el sorsukat, és Narnia sorsát is.
   

 

 

Narnia krónikái- Caspian herceg

Narnia, ahol az állatok beszélnek, a fák vándorolnak, sahol hamarosan kitör a véres háború... A herceg, kit jog talanul megfosztottak trónjától, végso elkeseredésében hadsereget gyujt, hogy megszabadítsa hazáját a bitorlótól.Végül azonban két ember között dol el a küzdelem, a becsület csatája  dönt az egész világ sorsa   felett.


   
   

Narnia krónikái- A Hajnal vándor útja

Narnia, ahol a sárkány felébred mély álmából, ahol a csillagok a földön járnak,ahol bármi megtörténhet...
A királyt és váratlan    útitársait ismeretlen tájak s vizek  felé viszi a végzetük. Egyre távolabbra sodródnak
az idegen tengereken. Hamarosan rádöbbennek, küldetésük nehezebb, mint gondolták, s a világ vége csupán kezdete valaminek.
 

 

Narnia krónikái-Az ezüst trón

Narnia, ahol az óriások szabadon kószálnak, ahol gonosz
varázslat és bubáj uralkodik... Elmondhatatlan veszélyeken és sötét, mély barlangokon át tör elore a barátok maroknyi, nemes csapata, kiknek egyetlen célja a fogságban tartott herceg kiszabadítása. Eljutnak az Alsó Világba is, ahol a gonosz leggyönyörubb és leghalálosabb arcát mutatja meg.

     
    
 

Narnia krónikái-A végső ütközet

Narnia, ahol a hazugság félelmet szül, ahol a legnehezebb próbát a huségnek kell kiállnia, ahol a remény talán örökre elveszett... Narniának utolsó napjaiban legveszedelmesebb ellenségével kell szembenéznie, a gonosz ezúttal nem kívülrol, hanem belülrol támad. Hazugság és árulás lett az úr ezen a
földön. Csak a király és maroknyi hu embere képes
megakadályozni a számukra oly kedves ország pusztulását. Ezzel a megrázó viadallal érnek véget Narnia krónikái.

 

 

Köszönet érte:www.narniak.extra.hu

Oldalmenü
Szavazás
Milyen eddig a honlapom?
Nem tetszik.
Elmegy, de csinálhattál volna jobbat is.
Átlagos.
Egész türhető
Nagyon profi.
Naptár